Во есенскиот циклус уписи на нови деца за БРЕИНОБРЕИН програмата на Црвен крст - Охрид

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид во есенскиот циклус започнува со уписи на нови деца од 4-14 годишна возраст. Кандидатите преку интернационалната Бреинобреин едукативна програма ќе имаат можност да ги стекнуваат, развиваат и потврдуваат своите способности: концентрација, меморија, нумерички и вербални вешти

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива