Отворени телефонски броеви за донации за 9-годишната Сандра Ническа!

На 9 - годишната Сандра Ническа од охридското село Коњско и е дијагностициран Миелодиспластичен синдром (MSD), група на малигни заболувања, кои го спречуваат созревањето на клетките на коскената срж, односно не дозволуваат овие клетки да се развијат во здрави.Сандра се наоѓа во Yeditepe University Hospital, Педијатрискиот центар за трансплантаци

Прочитај повеќе

Охрид дел од ТВ магазинот "По патот на свилата: пријателство"

Претседателката на Советот на Општина Охрид, Живка Ангелоска и Секретарот на Општина Охрид, Игор Бежоски беа дел од свечената промоција на тв-магазинот „По патот на свилата: пријателство“.Промоцијата се одржа вчера во Скопје во организација на Амбасадата на Народна Република Кина во Република Северна Македонија.Дел од тв-магазинот кој ќе се еми

Прочитај повеќе

Овој петок хуманитарна забава во Аквариус за помош на Ева

Во петок во "Аквариус" бидете дел од хуманитарната забава за помош на 12-годишната Ева Колоска! Да ја покажеме нашата хуманост, и да направиме мал гест со кој многу ќе помогнеме еден детски живот да се радува и ужива во убавините на животот! – Дојдете за уште еднаш да ја покажеме нашата хуманост и со тоа да помогнеме во лекувањето на 12-годиш

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива