Препорачано

Фото на насловна - пред хотел Парк, `70-те години од минатиот век

Во овие жешки денови со нашиот избор на насловна фотографија ќе ја освежиме вашата меморија, навраќајќи се во `70-те години од минатиот век. Погледнете како изгледаше плажата пред хотелот Парк во минатото. Шаренилото од природа, задоволни луѓе и прекрасно време, буди чувства, носталгија, но и желба да се случуваат вакви убавини и сега. Фотогра

Прочитај повеќе

Вакцините на Pfizer и Moderna обезбедуваат долготраен имунитет од КОВИД-19

Вакцините на Pfizer-BioNTech и Moderna против КОВИД-19 поттикнуваат имунолошка реакција во телото која ќе ги штити луѓето со години, потврди извештајот што во понеделникот го објави списанието Nature.Додека ефективноста на медицинските средства кои се развија со рекордна брзина во рана фаза од ширењето на пандемијата природно не е 100%, можеби се

Прочитај повеќе

Георгиески: Плажите во Лагадин се подготвени за новата туристичка сезона!

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, на својот официјален фејсбук профил објави дека плажите во Лагадин се подготвени за новата туристичка сезона. "Ова е вистинската слика како тие треба да изгледаат, слободни и тивки за вистински одмор за нашите туристи.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива