ПРВОАПРИЛСКИ ХЕПЕНИНГ ПОД МАСКИ НА ОХРИДСКИОТ ПЛОШ... 30.03.2023 Во организација на Општина Охрид во сабота на 1-ви април 2023 година по повод Денот на шегата ќе биде организиран „Првоа... Види детали
Промоција на збирката раскази „Точно, точно и вист... 16.03.2023 Во сабота на 18 март од 11.00 часот во „Прличевата одаја“ на НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде промовирана... Види детали
Меморандум за соработка помеѓу Универзитетот за ин... 16.03.2023 Со меморандумот потпишан помеѓу УИНТ „Св. Апостол Павле“ и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, двете институции ја продолжуваат с... Види детали
Меморандум за соработка помеѓу Универзитетот за ин... 16.03.2023 Со меморандумот потпишан помеѓу УИНТ „Св. Апостол Павле“ и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, двете институции ја продолжуваат с... Види детали
Промоција на сликовницата -боенка „Џуџето Јохануха... 12.03.2023 Промоција на „Џуџето Јоханухан Папатакапов Смирнов“, сликовница-боенка на Александар Илиевски и Мерсиха ИсмајлоскаСо поч... Види детали
Универзитетот за информатички науки и технологии „... 09.03.2023 Со дебатата „УИНТ и 8 Март“, Универзитетот „Св. Апостол Павле“, го одбележа 8 Март. Учесниците на дебатата проректорката... Види детали
Види ги сите нови блог статии