The magic of the church of St. John the Theologian – Kaneo

The magic of the church of St. John the Theologian – Kaneo

Прочитај повеќе

Магијата на Свети Јован – Канео

Ниту една приказна во градот на светлоста, зацврстен во прегратките на Самоиловата тврдина, не може да започне, ниту пак да заврши без еден од неговите најзначајни, најсилни и духовно најбогати скапоцености, црквата на карпата над месноста Канео, посветена на Свети Јован Богослов.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива