Пицерија Немо со одлична понуда и во периодот на рестриктивни мерки!

Местото кое добро го знаете, храната во која вие уживате - Пицерија Немо, секогаш со одлични понуди за своите потрошувачи! Најновата понуда е всушност акција која веќе е во тек! Со секоја порачка за носење што може да ја направите со јавување на еден од телефонските броеви на пицеријата (071 231 079 или 046 253 355), или директно на пултот од

Прочитај повеќе

Пицерија Немо со одлична предпролетна понуда!!!

http://www.ohridmagazine.com/blog-statija/92760/so-segashnoto-tempo-na-vakcinacija-za-imunitet-na-globalno-nivo-kje-bidat-potrebni-67-godini

Прочитај повеќе

Пицерија Немо: И во празничниот период кој следи, уживајте во највкусната храна во градот!

Пицерија Немо продолжува со својата работа и за време на празничниот период кој следи.Како што беше одлучено со новите мерки кои се однесуваат на Ковид-пандемијата, од денес, петок, 18.12.2020, па се до 21.01.2021, угостителските објекти со гости ќе работаат до 18 часот. Тоа знчи дека од 09 до 18 часот секој ден може да уживате во топлиот амбие

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива