Во сабота Old School Techno во дискотека `Парк`

Ова не смеете да го пропуштите!Во сабота, на 4-ти мај, бидете дел од најголемата забава за оваа година, која значи старт на летната сезона 2019!На 4-ти мај бидете во дискотека Парк од 23 часот, и уживајте во совршена хармонија со звукот на електронската музика!Одбрани ди-џеи ќе се погрижат за вашето максимално убаво расположение до раните утр

Прочитај повеќе

Фото на насловна - Охрид, 1978

Насловната фотографија која ќе ја краси нашата страна наредниве денови, е приказ на Охридското пристаниште од далечната 1978 година. Сончев, раздвижен Охрид, преполн со луѓе, онаков како секогаш треба да биде. Фотографијата е од приватната колекција на нашиот сограѓанин Климе Белкоски.

Прочитај повеќе

Охрид на Велигден (фото-галерија)

Охрид на Велигден - светол, сончев, празнично полн со гости! Нека е за многу години! Уживајте во нашите убавини!

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива