Туризам, забава, култура - Охрид на едно место

Случувања, настани, луѓе - се што вреди да се види и посети  
 

ОХРИД – ГРАД КОЈ ЌЕ ВЕ ОСВОИ НА ПРВ ПОГЛЕД

Фото на насловна - Охрид во 30-те години на минатиот век
17.02.2020
Фотографијата која деновиве ќе биде дел од нашата насловна страна, претставува крајезерски зимски пејзаж на некогашниот Охрид. Станува збор за снежен Охрид фотографиран кон крајот на 30-те години на минатиот век, и е уште еден доказ дека Охрид секогаш е прекрасен.Фотографијата за јавноста на постираше нашиот сограѓанин Љупчо Ма
Види детали

Што да посетите

Најново за Охрид

Фото на насловна - Охрид во 30-те години на минати... 17.02.2020 Фотографијата која деновиве ќе биде дел од нашата насловна страна, претставува крајезерски зимски пејзаж на некогашниот ... Види детали
Пицерија Немо - вистинско место за незаборавни род... 17.02.2020 Најубавите роденденски забави за вашите најмили направете ги незаборавни во Пицерија Немо! Пицерија Немо е местото каде ... Види детали
Ги запознаваме ретките болести - Дистална бубрежна... 16.02.2020 Дистална бубрежна тубуларна ацидозаМКБ N25.8Distal renal tubular acidosisДисталната бубрежна тубуларна ацидоза (дРТА) е ... Види детали
Види ги сите нови блог статии

Популарно

МАГИЈАТА НА ОХРИДСКИТЕ ПЛАЖИ

Познати плажи - Golden beach

Ја нарекуваат Златна, но и џетсетерска плажа. Сместена е на некогашната плажа Парк, и е омилено сврталиште и на домашните познати фаци – актери, пејачи, спортисти, политичари...

Диви плажи - Плажата на љубовта

Оваа дива плажа може да биде вашата Едемска градина.Ако се исплашите дека некој ќе наиде и ќе ве види во романтична прегратка, нема потреба да се грижите.

МЕСТА ЗА ИЗЛЕГУВАЊЕ

ОСТАНАТИ УСЛУГИ