Центар за јавно здравје Охрид - изминатава недела 76 лица се тестирале за присуство на COVID-19

Во интерес на правовремено и точно информирање на населението кое живее на подрачјето на општините во кои делува Центар за јавно здравје Охрид (Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа), а со цел избегнување на ширење на непроверени информации и шпекулации поврзани со епидемијата од коронавирусот, Центар за јавно здравје Охрид објавува б

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива