Побарајте ги најновите наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:“Огнена одмазда” – Џ. А. Џенс“Каде сенките темнеат” – Мајкл Ридпат“Училиште за славни” – Синди Џефрис“Морници” – Меги Стифвотер“Леон” – Инге Мејер Дитрих“Магии” – Априлин Пајк“Спас 3” – Исидора Бјелица“Е, баш ви фала” – Марко Видојковиќ“Ѕвер” – Алекс Флин“Поп

Прочитај повеќе

Оглас: Пицерија Немо вработува!

Пицерија Немо има потреба од персонал – помошник во кујна и келнер/ка. Заинтересираните може да се јават на 071/231-071 или да се обратат директно во Пицеријата на ул. Цар Самоил бр.3.

Прочитај повеќе

Денес предавање за Свети Јован Шангајски и Сан Франциски

Денеска во 12 часот во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид во организација на Почесниот конзулат на Руската Федерација, д-р Ана Комарова ќе одржи предавање за Свети Јован Шангајски и Сан Франциски, чудотворе

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива