ПОВОЛНО!! Се продава кат од куќа во населба Видобишта, Охрид! (комерцијална содржина) (фото-галерија)

ПОВОЛНО!!! Се продава спрат од куќа со површина од 65m2, и две тераси со површина од 4m2. Спратот има четири соби: кујна со трпезарија, детска соба, спална и купатило. Куќата се наоѓа на ул. Ристо Чадо бр.13, има и сопствен подрум од 16m2 и дворно место. Постои можност за изградба на надворешни скали, а дворното место е во фаза на обработка. Поч

Прочитај повеќе

22-ри Април - Денот на планетата Земја

Денес е Денот на планетата Земја. Овој ден се одбележува насекаде низ Светот, но и кај нас, со цел да се разбуди свесноста кај луѓето за зачувувањето на чиста и здрава околина. Црвениот крст – Охрид, преку своите волонтери од програмата Грижа за стари лица организираше дефиле со едукативен карактер низ улиците на Охрид, со цел свртување на в

Прочитај повеќе

Охрид денес - како во сезона (фото)

Охрид денес – како во сезона – раздвижено, со многу туристи, играорни групи, случајни ил намерни минувачи.. Ова е слика каква што сакаме постојано да ја има во нашиот град, слика на живот во буквална смисла на зборот, и се разбира, нека

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива