Кога фотографијата раскажува без зборови

Не залудно се рекло - една фотографија – милион зборови. Приложенава фотографија раскажува многу – сведок на две култури, на различни навики и обичаи, два различни објекти и еден мост кој

Прочитај повеќе

Апартмани Немо ДеЛукс - вистински избор за вашиот престој во Охрид (комерцијален текст)

Испланирајте ги навреме првомајските празници и вашиот летен одмор во Охрид! Обезбедете си комфорност, чистота, и се што ви е потребно за посакуваниот комплетен одмор, за Вас и вашето семесјтво.

Прочитај повеќе

Презентација на резултати од анкетното истражување на тема ЧИТАЧКИ НАВИКИ

По повод Светскиот ден на книгата и авторското право на 23.04.2018 год. (понеделник) во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид во 12:00 часот ќе се одржи презентација на тема ЧИТАЧКИ НАВИКИ, спроведено од страна на студенти од Факултетот за странски јазици при Универзитетот ФОН во Струга, под менторство на м-р Габриела Неделкоска

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива