Назначена нова В.Д. директорка во ООУ "Григор Прличев"

Градоначалникот Кирил Пецаков, за нов В.Д. директор на ООУ „Григор Прличев“ ја назначи Лилјана Ефтимовска, професор по историја.Таа доаѓа на местото на досегашната директорка Ивана Маховска Шикалеска, која поднесе оставка од позицијата. Градоначалникот Кирил Пецаков и се заблагодари за досегашниот ангажман и соработка.

Прочитај повеќе

Назначена нова В.Д. директорка во ООУ "Григор Прличев"

Градоначалникот Кирил Пецаков, за нов В.Д. директор на ООУ „Григор Прличев“ ја назначи Лилјана Ефтимовска, професор по историја.Таа доаѓа на местото на досегашната директорка Ивана Маховска Шикалеска, која поднесе оставка од позицијата. Градоначалникот Кирил Пецаков и се заблагодари за досегашниот ангажман и соработка.

Прочитај повеќе

Со почитување на ковид мерките ќе се одбележи Богојавление - Водици во Охрид

Со почитување и запазување на мерките за заштита од Ковид 19 , ќе биде одржана годинешната манифестација посветена на големиот верски празник Богојавление- Водици. На денешниот координативен состанок на кој присуствуваа градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков, претседателот на Совет, Сашо Донев, претставници од Македонската Православна Црква,

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива