Нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Оваа недела од најновата набавка во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ви предлагаме да ги побарате и да ги прочитате следните книги: „Солта во морето“ од Рута Шепетис, „Моја до полноќ“ од Лиса Клејпас, „Тајниот говор“ од Том Роб Смит и „Умри за мене“ од Синтија Идн. Четирите наслови се во издание на Сакам книги и се најавуваат како бестселери на пре

Прочитај повеќе

Започна вториот циклус од едукативната програма "Полетарче"

Во просториите на Црвен крст Охрид започна вториот циклус од програмата „ПОЛЕТАРЧЕ“. Програмата е со цел подготовка на деца за во училиште, преку која деца од 5 и 6 годишна возраст преку игра, забава и дружење ќе ја развиваат и јакнат самодовербата, ќе стекнуваат вештини важни за успешно извршување на училиштните задачи преку креативни вежби за

Прочитај повеќе

Започна вториот циклус од едукативната програма "Полетарче"

Во просториите на Црвен крст Охрид започна вториот циклус од програмата „ПОЛЕТАРЧЕ“. Програмата е со цел подготовка на деца за во училиште, преку која деца од 5 и 6 годишна возраст преку игра, забава и дружење ќе ја развиваат и јакнат самодовербата, ќе стекнуваат вештини важни за успешно извршување на училиштните задачи преку креативни вежби за

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива