Важно за пчеларите! Во Општина Охрид и Дебрца во четврток и петок ќе се реализира дезинсекција против комарци

Врз основа на одлуката на Советото на Општина Охрид за спроведување на превентивна систематска дезинсекција на територијата на општина како општа противепидемиска мерка ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид ги изестува граѓаните кои одгледуваат пчели на подрачјето на Општина Охрид дека на ден 31.05.2018 (четврток) екипа на Центар за јавно здравје ќе сп

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива