Охрид - магично убав град

Охрид секогаш нека биде избор за вашиот планиран одмор или викенд. Понудите на градот се многубројни, па секој може да најде дел од себе во Балканскиот и светски бисер. А ние сме тука да ве информираме и заедно со вас да споделуваме искуства и импресии. Нашата читателка Лидија која живее во Струга, ни испрати фотографија полна со впечатоци и убавин

Прочитај повеќе

Импресии од Охрид на нашите читатели

Нашата читателка Јасмина Д. импресионирана од убавините на Охрид, ни испрати фотографија од еден убав сончев ден, додека била на прошетка во нашиот бисер. Добредојдени се сите ваши впечатоци, кои може да ги испратите до нашата редакција.

Прочитај повеќе

Охрид - убавина што се мери со бесконечност

Охрид и Езерото се постојана инспирација за секој човек - уметник, турист, случаен или намерен минувач, секој што дошол да се одмори и да ужива во убоста за која единица мерка е бесконечноста.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива