Импресии од Охрид на нашите читатели

Нашата читателка Јасмина Д. импресионирана од убавините на Охрид, ни испрати фотографија од еден сончев ден,на прошетка во нашиот бисер. Добредојдени се сите ваши впечатоци, кои може да ги испратите до нашата редакција.
 

Поврзани блог статии