Апартмани Немо ДеЛукс - вистински избор за вашиот одмор во Охрид (комерцијална содржина)

Летото е на прагот, ваше е на време да го испланирате летниот одмор, а ние ќе се погрижиме за незаборавно летно уживање! Обезбедете си комфорност, чистота, и се што ви е потребно за посакуваниот одмор во Охрид! Направете го вистинскиот избор за вас и вашето семејство – Апартмани Немо ДеЛукс ги очекуваат вашите резервации – 071/231-071

Прочитај повеќе

ОГЛАС: Се продава куќа во Видобишта!

Се продава куќа во населба Видобишта, Охрид, на сосема мирна локација, во близина на новата Автобуска станица. Куќата е со површина од 179m2, и дворно место од 308m2. Има три паркинг плаца.

Прочитај повеќе

Оглас: Пицерија Немо вработува!

Пицерија Немо има потреба од персонал – помошник во кујна и келнер/ка. Заинтересираните може да се јават на 071/231-071 или да се обратат директно во Пицеријата на ул. Цар Самоил бр.3.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива