Нови наслови во охридската Библиотека

Фондот на охридската Библиотека е збогатен со нови наслови! Уште од денеска на пултот за зајмување можете да ги побарате следните нови наслови: Скандал на пролет од Лиса Клејпас и Ќерката на дрвосечачот од Наде Стоилковиќ, двете во издание на Сакам книги.Следните четири наслови се во издание на Матица македонска: Нели е прекрасна и Во секоја љ

Прочитај повеќе

Понудата на охридската Библиотека збогатена со уште девет наслови

Од продукцијата на издавачката куќа Просветно дело НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид ги препорачува своевидните енциклопедии: Историја на античкиот свет од Мишел Анхелико и 1001 Прашање и одговори за човечкото тело. Во денешниот избор од нови книги ви ги препорачуваме и следниве наслови: Цвеќиња од Круш Афонсо – Полица, Не е баш совршената

Прочитај повеќе

Нови книги за деца и возрасни во охридската Библиотека

Оваа среда НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид во изборот на книги ви нуди уште девет нови наслови кои со сигурност ќе го привлечат вашето внимание. Библиотеката подеднакво внимава да набавува нови наслови и за деца и за возрасни се разбира според понудената продукција од нашите македонски издавачи. Децата и учениците уште од денеска можат да

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива