Најголемата вистина за Македонија, наречена Охрид

Нашиот Охрид е "жив" град, 2.400 години легитимен наследник на светлиот Лихнид, град со вткаени дострели на силната античка цивилизација. Всушност, ова парче земја ја прегрнува културната историја на Република Македонија во целост.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива