Локалитет "Свети Наум" - многу убавини на едно место

На 28 километри од градот Охрид, помеѓу бесрајното синило на Охридското Езеро и високиот планински масив на планината Галичица, се наоѓа локалитетот Свети Наум. Локалитетот е опкружен со божествена природа и зрачи со убавина, култура, историја и традиција.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива