City Palace Hotel – нашиот нов, но добро познат пријател!

Ако сакате да уживате во вкусна храна, персонал кој топло ве дочекува во амбиент без маана, тогаш посетете го хотелот City Palace!Изберете комфор, чистота, услуга на ниво кое секој гостин го очекува! City Palace Hotel се наоѓа на Кеј Македонија бр.31 – совршеното место каде Вашиот одмор ќе биде претворен во вистинско уживање!

Прочитај повеќе

Апартмани Немо ДеЛукс - вистински избор за вашиот престој во Охрид (комерцијален текст)

Испланирајте ги навреме првомајските празници и вашиот летен одмор во Охрид! Обезбедете си комфорност, чистота, и се што ви е потребно за посакуваниот комплетен одмор, за Вас и вашето семесјтво.

Прочитај повеќе

Охрид - магично убав град

Охрид секогаш нека биде избор за вашиот планиран одмор или викенд. Понудите на градот се многубројни, па секој може да најде дел од себе во Балканскиот и светски бисер. А ние сме тука да ве информираме и заедно со вас да споделуваме искуства и импресии. Нашата читателка Лидија која живее во Струга, ни испрати фотографија полна со впечатоци и убавин

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива