Меморандум за соработка помеѓу Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“ и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“

Со меморандумот потпишан помеѓу УИНТ „Св. Апостол Павле“ и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, двете институции ја продолжуваат својата соработка. Проректорката проф. д-р Устијана Речкоска Шикоска и директорот Сашо Недески, ги истакнаа можноста и за двете институции за учество на заеднички проекти и настани. Пред учениците на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, беа

Прочитај повеќе

Меморандум за соработка помеѓу Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“ и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“

Со меморандумот потпишан помеѓу УИНТ „Св. Апостол Павле“ и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, двете институции ја продолжуваат својата соработка. Проректорката проф. д-р Устијана Речкоска Шикоска и директорот Сашо Недески, ги истакнаа можноста и за двете институции за учество на заеднички проекти и настани. Пред учениците на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, беа

Прочитај повеќе

Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“, го одбележа 8 Март, Интернационалниот ден на жената

Со дебатата „УИНТ и 8 Март“, Универзитетот „Св. Апостол Павле“, го одбележа 8 Март. Учесниците на дебатата проректорката проф. д-р Устијана Речкоска Шикоска, проф. д-р Јованка Дамоска Секулоска, проф. д-р Анета Велкоска, проф. д-р Дијана Цапеска Богатиноска како и студентките Ана Алексова и Рахела Бушиноска зборуваа за жените кои ги инспирирале, по

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива