Нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

За седум дена во неделата – седум предлог книги кои веќе може да се зајмат во НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид. Од издавачката продукција на Литература.мк ви ги предлагаме следните наслови: „Автобиографија на Агата Кристи“, „Три желби“ од Лијан Моријати и „Париската библиотека“ од Скеслин Чарлс Џенет. Во овој неделен преглед на нови наслови

Прочитај повеќе

Нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

И оваа среда ви препорачуваме за читање уште шест нови наслови од домашната и светска издавачка продукција. На пултот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид можете да ги побарате следниве книги: „Куклата на Ана“ од Наде Стоиљковиќ во издание на Сакам книги, „Теорија за кучешката година“ од Милован Стефановски – Матица македонска,

Прочитај повеќе

Нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

И оваа среда ви препорачуваме за читање уште шест нови наслови од домашната и светска издавачка продукција. На пултот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид можете да ги побарате следниве книги: „Куклата на Ана“ од Наде Стоиљковиќ во издание на Сакам книги, „Теорија за кучешката година“ од Милован Стефановски – Матица македонска,

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива