Охрид плени со своите убавини

Секој посетител на свој начин ги доживува убавините и понудите во кои ужива додека е во Охрид. Импресиониран од природната убост, нашиот читател Драган Нешиќ од Србија, ни испрати фотографија од неговиот овогодишен престој во Охрид. Фотографијата е вистински одмор за очи и душа.