Фото на насловна - охридската Пошта, 1958 година

Деновиве нашата насловна страна ќе ја краси една фотографија која датира од пред повеќе од 60 години, и е одличен сведок и потсетување за генерациите кои паметат, како изгледал централниот дел на Охрид пред да започне неговиот раст и развој, се до ликот кој го има денес.

Прочитај повеќе

Центарот за јавно здравје со мобилни екипи излегува во пресрет на старите лица, лицата со хендикеп и бремените жени

Со цел да се намали ризикот од ширењето на корона вирусот и заштити популацијата на стари лица, како ранлива и најпогодена категорија од епидемијата на корона вирус, но и на бремените жени и лицата со хендикеп, Центар за јавно здравје Охрид излегува во пресрет со своите услуги за овие категории пациенти. Од Центарот информираат дека за лицата н

Прочитај повеќе

Пробајте ја највкусната пастрмајлија во Охрид! (комерцијална содржина)

Пицерија Немо – секогаш на ваша страна!Искористете го зимскиот период и уживајте во вкусот на оригиналната пастрмајлија во Пицерија Немо и тоа по специјална цена – само 160, денари! Оној кој пробал – знае!Пицерија Немо Ве очекува! Вкусете грст задоволства, наградете ги вашите сетила! Одбраната храна е почеток на секое уживање... Пицерија Немо

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива