Летниот базар на облека во Охрид продолжува и наредните денови

 Поради големиот интерес на охриѓани Летниот базар на облека во организација на Црвен крст Охрид ќе продолжи и наредните денови.
 
 Утре, 31.05.2018 г. облеката од германската донација ќе биде изложена и бесплатно достапна на сите заинтересирани, во периодот од 10-14 ч. во дворот на ОСУ Св.Климент Охридски-Гимназија.

Поврзани блог статии