Фото на насловна - охридското кафе "Милена" 1988 година

После извесен период, повторно ги будиме спомените од убавото минато на Охрид. 

Деновиве на нашата насловна страна ќе биде фотографија која датира од 1988 година, а на неа е прикажано култното кафе "Милена" кое нема охриѓанец кој не слушнал или не се сеќава на него. 

Фотографијата за јавноста ја сподели Ѓоко Зороски.