ОГЛАС за работа на неопределено време!

За сезоната која е пред нас, Пицерија Немо има потреба од помошник/помошничка во кујна, на неопределено време! 

Заинтересираните за работа, може да се јават на 071 231 071 или да се обратат директно во објектот на пицеријата на улица "Цар Самоил" број 3.