Пицерија Немо со одлична понуда и во периодот на рестриктивни мерки!

 Местото кое добро го знаете, храната во која вие уживате - Пицерија Немо, секогаш со одлични понуди за своите потрошувачи! 

Најновата понуда е всушност акција која веќе е во тек! 

Со секоја порачка за носење што може да ја направите со јавување на еден од телефонските броеви на пицеријата (071 231 079 или 046 253 355), или директно на пултот од објектот, добивате гратис кока кола и бесплатна достава до вашиот дом! 

Во согласност со новововедените рестриктивни мерки кои се однесуваат на заштитата од Ковид-19, Пицерија Немо од денес, 7 април, па се додека траат овие мерки, ќе работи од 09 до 19 часот само со порачки за носење..