Октомвриско плажирање на дистанца

Денешното октомвриско сонце измами повеќемина  капачи на охридските плажи. 

Вистински одмор за оние најсмелите кои ја апсорбираа топлината на денешниот ден, во тишина, езерски спокој, и секако, дистанца, како што прилега.