Наша насловна - "Охрид, 1984" во 31 минута

 Не само фотографија, туку овој пат на нашата насловна страна отстапуваме простор и за видео. Станува збор за документарниот филм "Охрид во1984", кој на својот јутјуб канал го сподели охриѓанецот Ѓоко Зороски. Документарец за развојот на Охрид низ времето. 

 Живее Охрид и неговите жители, навистина нескротлив óд кон прогресот.
Малку позитива во овие тмурни времиња... Да уживаме во документарецот од 1984 г., напиша Зороски при споделувањето на овој документарец во фејсбук групата "Охрид, слики од минатото".

Па, останува да уживаме во филмот.