Утре започнува асфалтирањето на улицата "15-ти Корпус"

 Утре, вторник, 23.06.2020 година, започнуваат актвности за асфалтирање на ул. „15-ти Корпус“.

 Поради тоа учесниците во сообраќајот потребно е да ги користат алтернативни патишта или доколку постои можност и целосно да се избегне движењето по оваа улица.

Активностите ќе започнат во 05:00 ч. наутро и ќе ги изведува АД „ Илинден “ – Струга .


Извор: www.ohrid.gov.mk