Од среда, во Охрид започнува уште една урбана приказна – името и е Октава!

 Охрид добива уште едно место за создавање приказни од урбаниот свет. Локацијата е добро позната, но амбиентот е сосема нов, свеж, дотеран и  подготвен за своите посетители.

Отворањето ќе се случува во среда, 11.03.2020 од 20 часот, а тимот кој е “виновник” за создавањето на ова место, порачува:

 Добро познато место со нов дух, нов амбиент, модернизиран пристап и поинаква современа атмосфера. Нов пристап кон забавата и кон музиката. Среда, на 11.03.2020, од 20:00 часот, на ул. Кеј Македонија 12, Ве очекуваме заедно да ја започнеме урбаната приказна во „Октава“!
 
Бидете и вие дел од “Октава” - местото каде максимално ќе уживате!