Пицерија Немо има потреба од помошник во кујна!

 Пицерија Немо вработува помошник/чка во кујна на неопределено време, со или без работно искуство.

 Заинтересираните кандидати повеќе информации може да добијат  на 071/ 231-071 или да се обратат директно во пицеријата на ул.`Цар Самоил` бр.3.