Повторно нови наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Големи мали лаги” – Лиен Мориарти
  • “Живот за живот” – Сара Зар
  • “Ова завршува со нас” – Колин Хувер
  • “А што по бакнежот?” – Лорен Лејн
  • “Натерај ме” – Ли Чајлд
  • “Опасен онлајн разговор” – Сара Дарер Литман
  • “Студ” – Ирса Сикуртартоутир
  • “Ѕвездата на Давид” – Зувдија Хоџиќ
  • “Конрад или момчето од конзерва” – Кристине Нестлингер
  • “Момчиња” – Луиза Алкот Меј