Фото на насловна - Охрид низ објективот на нашите читатели

 
 Нашиот читател Драган Нешиќ од Србија, не само што е вљубеник во Охрид, туку и е вљубеник во фотографиите, па секое свое доаѓање во нашиот град го заштитува од заборав создавајќи фотографии кои се вистински одмор за очи и  душа.

  Препуштете се на уживање барем за миг, преку  фотографијата која ја испрати до нашиот медиум, а е од неговиот овогодишен престој во Охрид.