Нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Во одделот за зајмување  книги на охридската Билиотека побарајте ги следните нови наслови:

„Мојот не баш совршен живот“ и „Го имам твојот број“обете од авторката Софи Кинсела во издание на Сакам книги.
Побарајте ги и трите романи во издание на Книгохоличари: „Надеж помеѓу страниците“ од Пепер Башам,  „Во потрага по Ноел“ од Ричард Пол Еванс  и „Девојката Ангел“ од Ен Мари Бриар.

Потсетување дека годишната членарина за возрасни е 300 а за деца 200 денари а работното време на библиотеката со читатели е од понеделник до петок од 8 и 30 д0 16.00 часот.