Летен саем на книгата во НУ Библиотека "Григор Прличев"

Од 11 до 22 јули секој работен ден од понеделник до петок од 9 наутро до 12.00 напладне, посетете го летниот саем на книгата во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид .

Книги од едицијата 130 тома Македонска книжевност  за  само 157 денари по примерок.

Збогатете ја Вашата библиотека, купете книга за подарок – читајте на плажа!

Посочете им ја на странците македонската книжевност  во 130 тома  преведена на англиски по 473 денари од примерок.

На понуда ќе бидат и  книги од едицијата Ѕвездите на светската книжевност  по пристапни цени. 

На една од терасите на Библиотеката ќе  ве чека  Летен саем на книгата во ладовина .