Фото на насловна - старата автобуска станица во `70-те и `80-те години на минатиот век

Деновиве нашата насловна страна ќе ја краси уште едно убаво потсетување на дел од минатото на Охрид. 

Погледнете како изгледаше старата градска автобуска станица во `70-те и `80-те години на минатиот век. 

Фотографијата за јавноста ја сподели нашиот сограѓанин Ѓоко Зороски.