"Блесок" за добра ноќ - фото: Елена Димоска

Најфотографираната локација во Охрид, Канео, има своја магична убавина со која плени во секој период од годината, но и секој миг од деноноќието. 

Оваа прилика нашата страна е разубавена со еден волшебно редок миг, доловен на заоѓањето на денот. Магичен "Блесок" за добра ноќ ни испрати нашата читателка Елена Димоска.