Осум нови наслови – осум нови возбудливи приказни

Оваа недела ви предлагаме да прочитате нови книги од издавачот „Сакам книги“.

Побарајте ги: „Војводата и јас“ од Џулија Квин и „Длабоко во темнината“ од Ен Лорет Вајт.

На прочит ви ги нудиме и „Еден незаборавен Божик“ од Лиса Клејпас и „Некој близок“ од Кара Хантер.
Во оваа неделна понуда имаме и две книги од авторот Себастијан Фицек. Тоа се романите: Страв од летање на 7А “ и „ На пат кон дома“.

На прочит ви ги нудиме и следните два наслови: „Искра надеж“ и „ Шума на спомените“ од Сем Лојд.
Работното време на НУ Библиотека „Григор Прличев“ со читатели е од 8 и 30 до 16.00 часот секој работен ден.

Годишната членарина за возрасни е 300 а за деца – ученици 200 денари.