Пицерија Немо: И во празничниот период кој следи, уживајте во највкусната храна во градот!

 Пицерија Немо продолжува со својата работа и за време на празничниот период кој следи.

Како што беше одлучено со новите мерки кои се однесуваат на Ковид-пандемијата, од денес, петок, 18.12.2020, па се до 21.01.2021, угостителските објекти со гости ќе работаат до 18 часот.  Тоа знчи дека од 09 до 18 часот секој ден може да уживате во топлиот амбиент на Пицерија Немо, а со порачки за достава пицеријата ќе работи од 09 до 21 часот. 

Не пропуштајте ја можноста да ја вкусите свежо подготвената храна во фурна на дрва, највкусната пастрмајлија со свинско или пилешко месо, сендвичи направени по ваша мерка и желба, големиот избор на пици, паста, салати, потпечени брокули, топено сирење и уште многу други деликатеси. 

Се што ќе посакате, бесплатно ќе биде доставено до вашата адреса! 
Телефони за повеќе инфо и порачки: 071 231 079 и 046 253 355