Фото на насловна - Охрид пред повеќе од 30 години

Време е за нова фоографија на нашата насловна страна.

Наш избор за овие денови е еден прекрасен поглед на Охрид, фотографиран пред повеќе од 30 години.

Фотографијата за јавноста ја постираше Климе Белкоски во фејсбук групата "Охрид, слики од минатото".