Катче за најмладите - "Црвенкапа" за добра ноќ

Во катчето за најмладите, ви ја нудиме интерпретацијата на една верзија од добро познатата приказна "Црвенкапа". 

Добро ја знаат и најмладите и повозрасните, но секогаш е убаво да се слуша како некој ви прераскажува бајка од Браќата Грим. Приказната можете да ја слушнете со клик тука.