Пицерија Немо во периодот на изолација работи само со нарачки за носење, и тоа со специјален попуст!

 Ве информираме дека поради тековната ситуација од утре Пицерија Немо ќе работи само со нарачки за носење, а истите ќе може да ги нарачате од 11 часот на еден од  телефонските  броеви: 046/ 253-355 или 070/ 231-079

Во периодов додека се работи само на овој начин, сите ПИЦИ ќе бидат со попуст од 30%.