За време на празниците богата музичка програма на Градскиот плоштад! Еве кој се ќе настапува!

 Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници и Богојавление – Водици, општина Охрид ја организира следната музичко – забавна програма:

31.12.2019 – Организиран дочек на Новата година, со Ефто Пупиноски, групата Камелеон и Ѓоко Танески, Градски плоштад Охрид

02.01.2020 – Неповторливо музичко доживување со Марко Луис, Градски плоштад Охрид

05.01.2020 – Ретро Палас хитови со дџ Ванчо, Градски плоштад Охрид

11.01.2020 – Џез, соул и фанк забава со Владимир Василевски – Четкар, Градски плоштад Охрид

18.01.2020 – Концерт на најпопуларната музичка ѕвезда во Хрватска, Петар Грашо, Градски плоштад Охрид

20.01.2020 – „Ден на рибарите“ , Миле Кузманоски, Градски плоштад Охрид

ОХРИД ВЕ ОЧЕКУВА!


Инфо: www.ohrid.gov.mk
 

Видео плејер