Побарајте ги најновите наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Четиринаесеттата колонија” – Стив Бери
 • “Вистински предавства” – Нора Робертс
 • “Тетовирачот од Аушвиц” – Хедер Морис
 • “Другата жена” – Сенди Џонс
 • “Девојката од мочуриштето” – Дилија Овенс
 • “После тебе” – Џоџо Мојес
 • “Апартман во Париз” – Гијом Мисо
 • “Оклопно срце” – Ју Несбе
 • “Двојката од соседството” – Шари Лапена
 • “Бури во срцето” – Милијана Павловска
 • “Никој не знае за нас” – Симона Спарако
 • “Дваесет и четири часа” – Милијана Павловска