Сезоната на пастрмајлија е отворена - еве каде може да ја пробате највкусната!

 Сезоната на пастрмајлии е отворена!

 Вкусете ја најубавата пастрмајлија во градот, подготвена во фурна на дрва!

 Пицерија Немо со најповолна понуда за своите потрошувачи – Голема Пастрмајлија за само 160, денари! Посетете не и уживајте и во вкусни пици, тестенини, салати, пилешки крилца, палачинки.. свежо подготвено, во топол амбиент, со сосема пристапни цени – порачуваат од Пицерја Немо!
 
 ул.”Цар Самоил” бр. 3
Тел. 071/ 231- 079