Време е на визити и домашни слави - уживајте во најслатките домашни изработки

  Започнаа домашните празници, слави, а родендени се прославуваат во текот на целата година.

  Вашите специјални моменти зачинете ги со највкусни торти и визитарски колачи, изработени од вредните раце на охриѓанката Лиле Велјановска, која ќе придонесе да уживате во најслатки задоволства.  Почувствувајте го вкусот на домашните изработки кои изобилуваат со богат вкус и неодоливи декорации.

За договор и нарачки, јавете се на 075 828 673